Poučevanje petja

Zadnje novice

Novice

Vabljeni na pouk individualnega jazz/pop solo petja v Vokalni studio Sandra Klemm.

Več »

Kontakti

Sandra Klemm - Sendi

e-mail: klemmsandra@gmail.com

Obiščite tudi

Kozmetični salon Školjka
http://www.skoljka.si


Izdelava spletnih strani
zbarek@gmail.com


Adam Klemm

Adam Klemm

Glasbeni Studio Sandra Klemm s.p.

Izvajamo individualne ure solo petja.ki trajajo 30 minut (20 EUR) in 45 minut (25 EUR).
Tu so vključeni notni materiali kot tudi zgoščenka s pevskimi vajami, po kateri lahko učenec doma sam vadi. Vaje potekajo 1 krat tedensko, po želji tudi več, in so spremljane s klavirjem. Ure vsebujejo osnove jazza, popa ter ostalih zvrsti, razen klasike, pevsko tehniko, petje z mikrofonom, lažje obvladovanje skladb ter tudi nastopanje na odru. Ure so primerne tako za začetnike kot tudi že uveljavljene oziroma izkušene pevce. Vse, kar morate narediti je, da opravite manjšo avdicijo, kjer preverjamo vaš posluh ter glasbeni spomin. Starostna omejitev je od 15 let naprej.

Za vse tiste, ki ste mlajši ali pa petje jemljete bolj ljubiteljsko smo pripravili glasbene delavnice. To so 8-urni tečaji, ki potekajo v skupini od 3-6 udeležencev. Tečaj poteka enkrat tedensko po 2 šolski uri. Cena tečaja je 80 evrov. Tečaji so seveda razdeljeni po stopnjah zahtevnosti. To je začetni, nadaljevalni ter izpopolnjevalni tečaj. Vse skupaj traja tri mesece. Izvajali jih bomo takrat, ko bo dovolj prijav.

Izvajamo tudi priprave na sprejemne izpite na glasbene šole, predvsem na Umetniško gimnazijo-smer jazz petje. Žer kar nekaj naših učencev je izpite opravilo in se uspešno vpisalo na to elitno šolo. Možen je tudi dogovor za izpit iz teorije glasbe.

Vse, kar bi radi zvedeli o mojih pevskih ter pedagoških izkušnjah, si lahko preberete v moji biografiji na spletni strani www.sendi.si

Veselim se sodelovanja z vami!


Sandra Klemm 
Kontakt: klemmsandra@gmail.com